Despre noi

Servicii de cea mai bună calitate

TransNet Consult SRL eficientizează toate comenzile de traducere, produsul dvs fiind livrat în limba ţintă dorită, respectând termenul de predare şi încadrându-se în bugetul dvs. Axaţi pe livrarea de produse de cea mai înaltă calitate, solicitări de informaţii online şi documentaţie tradiţională, TransNet Consult îşi foloseşte echipa de experţi în traduceri şi cele mai eficiente măsuri pentru a îndeplini cerinţele pe care le implică un proiect de traducere.

din 2008

Biroul de traduceri TransNet Consult SRL este un lider de piaţă în furnizarea traducerilor de primă clasă în Craiova şi are scopul de a uni culturi diferite şi de a încuraja nevoia crescândă de desăvârşire a internaţionalizării şi a globalizării.

+20 limbi straine

Traduceri in diverse limbi straine precum: engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, portugheza, greaca, bulgara, olandeza, maghiara, rusa, ceha, slovaca, slovena, daneza, chineza, japoneza, suedeza, polona, araba, sarba, croata, turca.

Colaboratori

La birou ne mândrim cu versatilitatea noastră, fiind întotdeauna capabili să oferim clienţilor noştri o soluţie optimă indiferent de cerinţele acestora.

Traducătorii biroului de traduceri TransNet Consult sunt selectaţi cu atenţie în funcţie de experienţa şi domeniile de specializare, garantând astfel cele mai bune servicii pentru clienţii noştri. Colaboratorii noştri contribuie cu experienţa şi cunoştinţele lor vaste în domenii specializate pentru livrarea unor produse de calitate la preţuri competitive.